top of page

Bli med på laget

Vi ser alltid etter flinke folk

HAB Construction AS er en fleksibel entreprenør med fokus på høy kompetanse og en fremoverlent kultur. Vi har er et stort engasjement for bygg- og anlegg og er stolte av det vi leverer.  Vi gjennomfører komplekse og sammensatte hoved- og totalentrepriser innen bygg- og anlegg for offentlige og private oppdragsgivere.

I HAB er vi opptatt av at det skal være lov å være god, samt å ha det kult på jobb. Som medarbeider i HAB er du en del av en trygg arbeidsplass med lite byråkrati, stor grad av fleksibilitet og med gode utviklingsmuligheter for deg selv og fremtidens HAB. 

Hør fra våre medarbeidere

MicrosoftTeams-image.png

Asadullah Taraki

Prosjektingeniør

"Jeg startet å jobbe som betongfagarbeider i HAB samtidig som jeg skrev masteroppgaven min. Jeg trivdes veldig med å jobbe med betong og armering, og det ga en bedre forståelse av hvordan teorien fungerte i praksis. Jeg begynte etter hvert å jobbe med KS på Radiumhospitalet, og fikk god opplæring av erfarne kollegaer. I dag jobber jeg som KS- ansvarlig på et av Norges mest spennende prosjekter, Protonbygget Radiumhospitalet. 

Jeg er både stolt og takknemlig for å ha fått tilliten til å inneha et så stort ansvar, og det har bidratt  til at jeg har lært enormt mye om KS-faget. I HAB er alle engasjerte og åpne for å dele sine erfaringer, som gjør det enkelt å utvikle seg hver eneste dag. Vi har et godt arbeidsmiljø og medarbeidere i alle aldere med variert erfaring."

Bilde Rjukan_edited.jpg

Lars Christian Hvesser

Anleggsleder

"Min reise i HAB startet etter påskeferien 2015 på prosjekt Nytt Nasjonalmuseum, jeg ble hentet inn for KS-rollen på pele-entreprisen som gav mye i form av faglig utvikling og innsikt i bransjen. Etter mange år på skolen husker jeg det som forfriskende å komme inn i et miljø hvor teorien ble satt ut i praksis. Med tillitsfulle ledere som var fremoverlente og åpne for nye måter å tenke rundt etablerte løsninger. Dette tankesettet har vært givende å være med på i andre prosjekter og særlig på anbudsstadiene.

 

Etter PNN har jeg jobbet som anleggsleder i snart 6 år. Utviklingen har gått gradvis fra første prosjekt på Smestad transformatorstasjon til grunnentreprisen på nye Radiumhospitalet. Veien mellom har bestått av stadig økende omsetning og kompleksitet i prosjektene, som har gitt en naturlig personlig utvikling."

IMG_4252.jpg

Sila Bozkurt

Prosjektingeniør

"Jeg har siden juni 2021 vært en del av HAB, og bistår med HMS&KS. Det beste med å være en del av HAB er å omringe seg med gode og dyktige HABere. Vi deler våre kunnskaper og ferdigheter med hverandre for å bli en av de beste i felleskap!

 

Dersom du også har lyst til å bli møtt av positiv innstilte og dyktige folk, så søk da vel"

bottom of page