top of page

Bli med på laget

Vi ser alltid etter flinke folk

HAB Construction AS er en fleksibel entreprenør med fokus på høy kompetanse og en fremoverlent kultur. Vi har er et stort engasjement for bygg- og anlegg og er stolte av det vi leverer.  Vi gjennomfører komplekse og sammensatte hoved- og totalentrepriser innen bygg- og anlegg for offentlige og private oppdragsgivere.

I HAB er vi opptatt av at det skal være lov å være god, samt å ha det kult på jobb. Som medarbeider i HAB er du en del av en trygg arbeidsplass med lite byråkrati, stor grad av fleksibilitet og med gode utviklingsmuligheter for deg selv og fremtidens HAB. 

Bli kjent med oss

Nille_edited.jpg

Miljø-og bærekraft leder

Nille Staubo Munthe-Kaas 

"Jeg startet som Miljø- og bærekraftsleder i HAB i juni 2023 etter mange år som rådgiver i konsulentbransjen og tidligere som miljøingeniør ute på prosjekt. Jeg har blant annet jobbet med store komplekse miljøutfordringer på veianlegg, bygg, deponi og utvikling av forurensede industriområder. Miljøfaget har utviklet seg enormt siden jeg startet i bransjen og jeg lærer noe nytt hver eneste dag.

 

I HAB jobber jeg i ledelsen med overordnete strategier og handlingsplaner, men fordi strukturen i HAB er flat og har lav takhøyde - så jobber jeg like mye med gjennomføring av disse målene ut i prosjekt og anbud. Dette gjør at jeg kan sette konkrete miljømål ut i praksis og justere disse mot våre prosjekter. Å få jobbe så tett på løsninger med engasjerte og dyktige mennesker som vi har i HAB gjør at jeg gleder meg til jobb hver eneste dag.

 

Klima- og naturkrisen er en drivende faktor i arbeidet mitt, og i HAB kan vi aktivt jobbe med løsninger sammen med byggherre og følge disse målene til handling og ferdigstillelse - det er et utrolig givende, morsomt og variert arbeid."

MicrosoftTeams-image (9)_edited.jpg

Anleggsleder

Lars Christian Hvesser

"Min reise i HAB startet etter påskeferien 2015 på prosjekt Nytt Nasjonalmuseum, jeg ble hentet inn for KS-rollen på pele-entreprisen som gav mye i form av faglig utvikling og innsikt i bransjen. Etter mange år på skolen husker jeg det som forfriskende å komme inn i et miljø hvor teorien ble satt ut i praksis. Med tillitsfulle ledere som var fremoverlente og åpne for nye måter å tenke rundt etablerte løsninger. Dette tankesettet har vært givende å være med på i andre prosjekter og særlig på anbudsstadiene.

 

Etter PNN har jeg jobbet som anleggsleder i snart 6 år. Utviklingen har gått gradvis fra første prosjekt på Smestad transformatorstasjon til grunnentreprisen på nye Radiumhospitalet. Veien mellom har bestått av stadig økende omsetning og kompleksitet i prosjektene, som har gitt en naturlig personlig utvikling."

MicrosoftTeams-image.png

Prosjektingeniør

Asadullah Taraki

"Jeg startet å jobbe som betongfagarbeider i HAB samtidig som jeg skrev masteroppgaven min. Jeg trivdes veldig med å jobbe med betong og armering, og det ga en bedre forståelse av hvordan teorien fungerte i praksis. Jeg begynte etter hvert å jobbe med KS på Radiumhospitalet, og fikk god opplæring av erfarne kollegaer. I dag jobber jeg som KS- ansvarlig på et av Norges mest spennende prosjekter, Protonbygget Radiumhospitalet. 

 

Jeg er både stolt og takknemlig for å ha fått tilliten til å inneha et så stort ansvar, og det har bidratt  til at jeg har lært enormt mye om KS-faget. I HAB er alle engasjerte og åpne for å dele sine erfaringer, som gjør det enkelt å utvikle seg hver eneste dag. Vi har et godt arbeidsmiljø og medarbeidere i alle aldere med variert erfaring."

Joar_edited.jpg

Controller økonomi

Joar Karlsen

"Jeg har bakgrunn i regnskap og økonomi og har alltid vært nysgjerrig på bygg og anlegg. Jeg angrer ikke på at jeg takket ja til å begynne i HAB. Jeg jobbet først i anbudsavdelingen i et og et halvt år. Dette var en fin mulighet til å bli kjent med bransjen og hvordan et prosjekt er bygd opp. Nå jobber jeg som controller i økonomiavdelingen hvor jeg jobber tett med økonomisjef. Vi drifter økonomiavdelingen sammen med dyktige kolleger, samt at vi følger opp økonomien i prosjektene. Målet er å være en så kompetent støttefunksjon som mulig slik at vi bidrar til at prosjektene lykkes. 

Muligheten til å jobbe med økonomien til firmaet som helhet i kombinasjon med mer spesifikk prosjektøkonomi i en spennende bransje er en kombinasjon jeg trives svært godt med. I tillegg har jeg veldig flinke og trivelige kollegaer, noe som bidrar til at jeg gleder meg til å gå på jobben hver eneste dag."

IMG_6479_edited.jpg

Ass. Anleggsleder

Mathias Østerdahl Poulsson

"Jeg ble ansatt i HAB våren 2022 som nyutdannet og ble plassert ut som prosjektingeniør med hovedansvar på HMS og KS på et rehabiliteringsprosjekt av Frogner Barnehage i Oslo. Et utrolig spennende prosjekt med tverrfaglig utfordringer og koordinering som gav en bratt læringskurve!

 

Noe jeg merket tidlig i min karriere i HAB var liten grad av hierarki på prosjektene, og tillitsfulle ledere som ga meg som nyansatt mye spillerom til å få prøve meg i forskjellige områder av det vi driver med i HAB. Etter halvannet år på prosjektet har jeg fått mange muligheter for å utvikle min kompetanse og starter nå som assisterende anleggsleder på en entreprise for den første delen av parkeringskjelleren for Drammen helsepark og Nye Drammen sykehus. Jeg ser nå fram til nye utfordringer!"

IMG_4252.jpg

Prosjektingeniør

Sila Bozkurt

"Jeg har siden juni 2021 vært en del av HAB, og bistår med HMS&KS. Det beste med å være en del av HAB er å omringe seg med gode og dyktige HABere. Vi deler våre kunnskaper og ferdigheter med hverandre for å bli en av de beste i felleskap!

 

Dersom du også har lyst til å bli møtt av positiv innstilte og dyktige folk, så søk da vel"

bottom of page